Menu

Wat wij bieden

Reboot Productions.
Voor iedereen die kwaliteit wenst.

Wat wij bieden

Origineel concept

Elke productie vraagt om een geheel origineel concept. Een concept dat precies aansluit bij jouw wensen. Gelukkig vind je bij ons alles onder één dak. Wij komen in actie om jouw verwachtingen te overtreffen, want bij ons is de klant echt koning. Wij kunnen dit bewerkstelligen door belangrijke kenmerken. Onze creativiteit en oog voor detail. Ook gebruiken wij hele duidelijke communicatie. Tot slot kun je rekenen op onze Rotterdamse no-nonsens mentaliteit. Of het nu gaat om de totaalproductie, de technische productie of de site productie, leg het in handen van Reboot en iedereen zal overtroffen worden.

Totaalproductie

Wij nemen alle zorg uit handen. Dat kunnen we, omdat we een nauwe samenwerking hebben met een trouwe kring aan samenwerkingspartners.

Site productie

Wij verzorgen de site productie en dragen hierbij de zorg voor jouw gehele evenementterrein.

Technische productie

Wij regelen meer dan alleen het licht en geluid met de technische productie. Wij creëren het wow-effect.

Totaalproductie

Alles uit handen

Wij verzorgen de totale productie van jouw evenement. Wij nemen alle zorg uit handen. Dat kunnen we, omdat we een nauwe samenwerking hebben met een trouwe kring aan samenwerkingspartners. We starten het proces met de creatieve conceptontwikkeling. Tijdens deze ontwikkeling wordt uiteraard rekening gehouden met al jouw wensen en het beschikbare budget. Deze creatieve spinsels werken we uit tot een volwaardig plan van aanpak. Door de uiteindelijke vertaling in een goed gecontroleerd draaiboek, valt alles op z’n plek tijdens de uitvoering van de productie.

Technische productie

Wow-effect

Wij regelen meer dan alleen het licht en geluid met de technische productie. Wij creëren het wow-effect. Jouw gasten zullen de optimale ervaring hebben dankzij onze creatieve output. Wij vertalen fantasievolle en originele ideeën naar een werkelijke productie. De locatie krijgt jouw gewenste uitstraling. Een uitstraling die perfect aansluit bij jouw evenement.

Site productie

Gehele evenementterrein

Wij verzorgen de site productie en dragen hierbij de zorg voor jouw gehele evenementterrein. De site productie begint met alle voorbereidingen die getroffen moeten worden voor jouw evenement. Met onze trouwe ploeg helden leiden wij de opbouw in goede banen. Na het evenement kun jij met de benen omhoog nagenieten. Wij zorgen er tijdens de site productie namelijk ook voor dat het terrein weer netjes en schoon achtergelaten wordt.

Kom op de koffie

Ben jij op zoek naar kwaliteit en creativiteit voor jouw productie? En wens je dit allemaal onder één dak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of kom gewoon eens langs voor een bakkie.

×