Menu

Over Reboot

Reboot Productions.
Voor iedereen die kwaliteit wenst.

Maak kennis met Reboot

Reboot Productions is de kwalitatieve
producent voor jouw evenement.

Als producent zijn we de coördinerende schakel tussen organisatie en opdrachtgever; Reboot verzorgt jouw productie van A-Z. Van gedetailleerde locatietekeningen, veiligheids- en verkeersplannen, vergunningsaanvragen, overzichtelijke draaiboeken tot de totale aankleding. Tijdens de productie zullen onze locatieleiders, event- en stagemanagers zorgen voor een soepel en onvergetelijk verloop van het evenement. Dan kan jij er gewoon optimaal van genieten!

Bij Reboot vind je alles onder één dak, de Rotterdamse kracht van alles in één.

 

Wat begint met een idee, vertalen wij in een creatief concept. We werken hard om de verwachting van onze opdrachtgever te overtreffen. Dit doen we met een grote dosis enthousiasme, persoonlijke aandacht en de juiste expertise.

Elk evenement vraagt om een goede coördinatie tussen klant en alle betrokken partijen.

We opereren met een jong en dynamisch team. De helden van Reboot gaan geen uitdaging uit de weg en steken graag de handen uit de mouwen. ‘Niet lullen maar poetsen”.

We werken samen keihard om waanzinnige eindresultaten te verwezenlijken. En die teamspirit zie je terug in ons werk.

Reboot Productions is voor iedereen die kwaliteit wenst. Just imagine your event.

De helden

Rotterdamse no-nonsense

Wij opereren met een jong en dynamisch team. Een team van helden. Onze helden gaan geen uitdaging uit de weg. We beschikken over de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. We steken graag de handen uit de mouwen. “Niet lullen maar poetsen” noemen ze dat hier he?  We werken samen keihard om de meest waanzinnige eindresultaten te verwezenlijken. En die teamspirit zie je terug in ons werk.

Een greep uit onze helden

Team Reboot is er klaar voor om het evenement van jouw dromen te realiseren.

Thom Verkouter

Eigenaar / Technisch producent
“Voor ieder creatief probleem bedenk ik graag een passende oplossing”

Ruben Kalkman

Eigenaar / sales manager
“Het gaat niet alleen om wie je bent, maar ook om wie je kent”

Julie Koops

Eventmanager
“De enige vrouw in het team, maar ook ik sta mijn mannetje”

Arjan Moes

Systeemspecialist / Audio
“Goedemiddag, u spreekt met afdeling moeilijke zaken”

Ryan Demmenie

Projectleider
“Geen paniek, alles komt goed”

Mees Louter

Projectleider
“Als je het woord moeilijk weglaat zal je zien dat het vanzelf makkelijker gaat”

Mark van Roon

Bob de evenementenbouwer
“Niet zeuren maar zagen”

Reboot Productions

Dé aannemer

Reboot Productions is in 2014 begonnen onder de naam RJ Entertainment & Events. Door de verbreding en verdieping van onze diensten, deed deze naam geen eer meer aan ons werk. Daarom gaan we sinds 2022 verder onder de naam Reboot Productions. Meer dan alleen entertainment en events. Wij zijn namelijk dé partner voor alle werkzaamheden, uitdagingen en diensten rondom jouw evenement. Dé aannemer van evenementenland, alles onder één dak.

Just imagine your event

Creatieve ideeën

Stel het jezelf eens voor. Jouw creatieve ideeën vertaalt naar een prachtig evenement. We starten met het verzamelen van creatieve wensen en ideeën. Aan de hand hiervan gaan wij produceren. Om jouw wensen te verwezenlijken, sterker nog; om die verwachtingen te overtreffen, geven we iedere productie een unieke draai. Bomvol creativiteit. “Just imagine your event” en wij maken het nog beter. De productie rollen we uit tot het geniale totaalconcept, jouw evenement.

Kom op de koffie

Ben jij op zoek naar kwaliteit en creativiteit voor jouw productie? En wens je dit allemaal onder één dak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of kom gewoon eens langs voor een bakkie.

×