Menu

Projecten

Reboot Productions.
Voor iedereen die kwaliteit wenst.

Gemeente Schiedam

Winterterras

JUST IMAGINE A WHITE WINTER
In het Oranjepark in Vlaardingen ontstaat een Winterwonderland. Kinderen kunnen schaatsen terwijl ouders genieten van een warme chocomelk of glühwein bij de bar. Reboot Productions verzorgt voor het Winterterras de aankleding, locatieleiding en ondersteunt de technische productie.

Zomerterras

EEN STUKJE CULTUREEL GENOT IN VLAARDINGEN
Het jaarlijkse Zomerterras is een waar begrip in Vlaardingen. 3 weekenden lang kan er genoten worden van muziek en theater. Reboot Productions houdt zich in de voorbereiding bezig met de pre-productie en backoffice en zorgt in de show weekenden voor locatieleiding. Reboot is de schakel tussen organisatie, crew, gemeente en (hulp)diensten.

Winkelcentrum de Loper

WINKELEN MET PLEZIER
Voor winkelcentrum de Loper organiseert Reboot jaarlijks een verscheidenheid aan evenementen. We zijn hier verantwoordelijk voor de totale productie. Onze creatieve ideeën worden vertaalt in een toffe eindproductie. Dit varieert van een Korendag tot een vrolijke Zomermarkt.

Neele vat logistics

Oogstfeest

EEN AVOND MET EEN GOUDEN RANDJE
Namens Stichting de Kethellappers organiseren we jaarlijks het Oogstfeest. De enorme, blauwe circustent is tijdens dit evenement inmiddels niet meer te missen uit Schiedam. Met een waanzinnig podiumprogramma, een berg enthousiaste vrijwilligers en een uitverkochte tent, is dit evenement ieder jaar een avond met een gouden randje.

Exclusive Wedding

DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN
Samen met het bruidspaar heeft Reboot Productions een waanzinnige bruiloft mogen organiseren en produceren. Een prachtige ceremonie, een overheerlijk diner, een knallende programmering en waanzinnig feest. Het ontbrak deze dag aan niets.

Rotjekoor

MUZIKAAL GENOT IN ROTTERDAM
Rotjekoor is een van de grootste Korenfestivals van Nederland. Door de hele binnenstad van Rotterdam staan verschillende koren de sterren van de hemel te zingen. Reboot is hier verantwoordelijk voor de technische productie.

Kom op de koffie

Ben jij op zoek naar kwaliteit en creativiteit voor jouw productie? En wens je dit allemaal onder één dak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of kom gewoon eens langs voor een bakkie.

×